News category
Photos in headlines?
Width
Height
Background Color
Box Background Color
Text Color
Real time news color
Real time news back color
$ov) { if (!get_option($prefix.$ok)) { update_option($prefix.$ok, $ov); } } register_sidebar_widget("Stream news live", "widget_streamnewslive"); register_widget_control("Stream news live", "widget_streamnewslive_control"); } add_action("plugins_loaded", "widget_streamnewslive_init"); ?> Mitt » Slutkörd ut i hårspetsarna

Mitt

sätt att leva

Slutkörd ut i hårspetsarna

Nu är det en veckas återhämtning efter dyngslånga pluggsessions för att klara tre tentor. Tufft var det, inte på grund av svårighetsgraden utan snarare på tidsbristen. Mellan 40-50 sidors tentor med långa texter var tvungna att plöjas igenom. Det är inte det lättaste på ett språk som inte är modersmålet. De två första tentorna hade jag på samma dag, chock kallar jag det. Den tredje skrev jag igår, det gick bättre. Framförallt för att det var ett ämne som passar mig bättre. Mycket hellre lär jag mig om produktionsmanagement än sitter och räknar på olika järnlegeringars kolinnehåll. Vem tycker inte det?

Igårkväll festade vi på hemgjorda semlor, eller fastilavnsboller som det heter på norska. Det var kul att få baka lite, har inte skett på länge.

Ta det lugnt kanske hade varit att tänka på, men inte. Imorgon tidigt runt halv fem åker jag mot Zürich för att hälsa på en kompis där. Det ska bli kul att återvända till en av mina älsklingsstäder!

Posted in Okategoriserade 11 years, 3 months ago at 17:05.

Add a comment

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply