News category
Photos in headlines?
Width
Height
Background Color
Box Background Color
Text Color
Real time news color
Real time news back color
$ov) { if (!get_option($prefix.$ok)) { update_option($prefix.$ok, $ov); } } register_sidebar_widget("Stream news live", "widget_streamnewslive"); register_widget_control("Stream news live", "widget_streamnewslive_control"); } add_action("plugins_loaded", "widget_streamnewslive_init"); ?> Mitt » Tillbaka i Aachen efter turen till ostarnas land

Mitt

sätt att leva

Tillbaka i Aachen efter turen till ostarnas land

En underbar vecka i Zürich är nu slut. Tidsoptimist som jag blivit höll jag på att missa förbindelsen både dit och och hem. Anledningar till detta behöver ej gås in på!

Zürich levererade fint väder, många vänner, välklädda kontorsnissar, höga priser och goda ostar. Vi gottade oss över i svensk kultur. Semlor en kväll, påskbord med sill, köttbullar, kaviar, jansons och prinskorv. IKEAs köttbullar fick mig äntligen till att äta hästkött. Eller som vi säger i Tyskland ”Pferdigmat”

Nog om det. Nu sitter jag åter framför tonvis med föreläsningsslides. Här tentapluggas det flitigt. Motivationen är tyvärr inte på topp. Om det beror på att jag inte känner någon nytta av att lära mig ett skjutmåtts mätintervall eller att jag helt enkelt är trött och sliten, får tentaresultatet svara på nästa vecka.

En av tentorna har jag fått besked på, den kan nu bockas av. Jag klarade den!

Självklart är nästa resa redan inbokad. Bad Gastein med grabbarna. Skidåkning, snö, sol och österrikisk Afterski står på schemat.

Fram tills dess är det träning inför marathonet, och många, många timmars plugg.

Nedan kommer lite bilder från Zürich, den bästa staden på jorden. Det är mitt andra hem, det är något som är klart!

Om det är utmanande och motiverande.  Är självklart glad och stolt åt studiekamratens insats på case-lösning och flertalet intervjuer. Han fick som enda svensk internship på Accenture. Industriella Ekonomens högsta dröm, själv har jag en bit till att nå upp till hans nivå, men snart är jag där. På bilderna firar vi hans livsframgång med champange. Det var helt klart största dagen i hans liv.

Posted in Okategoriserade 11 years, 2 months ago at 21:10.

Add a comment

Previous Post: Slutkörd ut i hårspetsarna   Next Post: Se och lär

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply